Skoči na glavno vsebino

ŠOLSKI SKLAD – ZAHVALA

Spoštovani starši!

Iskrena hvala za vsak darovan evro v Šolski sklad v preteklem koledarskem letu. Z akcijo zbiranja prostovoljnih prispevkov, ki smo jo izvedli v mesecu oktobru, smo zbrali 1.100,00€. Akcijo bomo v mesecu marcu ponovili. V kolikor bi želeli v mesecu marcu prispevati za Šolski sklad, izpolnite obrazec in naj ga otrok odda v računovodstvu šole.

V preteklem koledarskem letu smo v Šolski skladu pridobili tudi sredstva z zbiranjem starega papirja, donacijami ter izvedbo novoletnega bazarja. V prvi vrsti smo s sredstvi Šolskega sklada pomagali sofinancirati plavalno šolo v naravi, zimsko šolo v naravi ter naravoslovni tabor.  Iz sredstev Šolskega sklada pa smo financirali tudi nakup peči za glino ter izvedbo vseh varnostnih ukrepov za varno delovanje le-te, nakup smuči in smučarske opreme za izvedbo zimske šole v naravi, nakup mikroskopov za pouk biologije, nakup prenosnega zvočnika ter rezalnika papirja ter nakup materiala za izvedbo novoletnega bazarja.

Še enkrat se vam v imenu odbora Šolskega sklada najlepše zahvaljujem za vsak prispevek. V kolikor imate kakšen predlog ali vprašanje, mi lahko pišete na elektronski naslov petra.strukelj@guest.arnes.si.

Petra Štrukelj,

predsednica Šolskega sklada.

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost