Skoči na glavno vsebino

Šolski sklad OŠ Stražišče

 

Spoštovani starši,

Šolski sklad OŠ Stražišče je bil ustanovljen leta 2006, njegov namen je v prvi vrsti pomagati socialno šibkim učencem poleg tega pa financiranje dejavnosti in potreb šole, ki niso sestavina izobraževalnega programa oz. se ne financirajo iz javnih sredstev ter nakup nadstandardne opreme ipd. (Pravilnik šolskega sklada je objavljen na spletnih straneh OŠ Stražišče.) Sredstva sklada nabiramo z različnimi zbiralnimi akcijami (papir, baterije, pločevinke…), donacijami podjetij ter s prispevki staršev.

Šolski sklad OŠ Stražišče sestavljamo štirje predstavniki staršev, ki jih predlaga Svet staršev šole in trije predstavniki šole, ki jih predlaga Svet šole. Januarja 2013 smo pričeli z delom v novi sestavi, kjer smo si zadali cilj, da po svojih najboljših močeh pomagamo pri reševanju različnih težav, s katerimi se srečujejo naši otroci in šola. V letošnjem letu smo že namenili sredstva za socialno šibkejše učence, z dodatnimi donacijami ter s sredstvi sklada pa bomo preuredili tudi otroški park pred staro šolo. Končno poročilo o porabi sredstev šolskega sklada bo objavljeno na spletni strani OŠ Stražišče.

V bodoče si želimo pomagati, kjer je to najbolj potrebno, zato pozivamo starše, da pripomorejo po svojih zmožnostih. V nadaljevanju je izjava za plačilo prostovoljnega prispevka. Z vašo pomočjo bomo lahko marsikateremu otroku in posledično družini omogočili kakšen bolj prijazen dan, ki nam bo vsem pričaral nasmehe na obraz.

Trudili se bomo po svojih močeh in seveda nam pri tem tudi vi lahko pomagate. Vaše predloge, komentarje, kritike in pohvale nam lahko pošljete na el. naslov: natasa.gros@guest.arnes.si

Nataša Gros, Predsednica Šolskega sklada OŠ Stražišče

Obrazec za plačilo prostovoljnega prispevka ter pravilnik šolskega sklada najdete med dokumenti.

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost