Skoči na glavno vsebino

Office 365

Office 365 A1 in Office 365 Pro Plus –
brezplačna orodja za celotno šolo

Zbirka orodij Office 365 vključuje širok nabor programske opreme in storitev za izobraževalne ustanove. Zagotovo je najbolj prepoznan in uporabljan Office 365 Pro Plus. Le ta je na voljo tako profesorjem kot tudi učencem, dijakom in študentom. Vsaka upravičena oseba ga lahko namesti na 5 PC/MAC računalnikov ter prav toliko pametnih telefonov in tablic.

Če ste na poti in nimate dostopa do vašega računalnika vam je na voljo spletna različica Office zbirke. Ste jo že preizkusili? Verjemite, deluje odlično. Odprite www.office.com, se prijavite z vašim Office 365 uporabniškim imenom in geslom in Office je pripravljen!

Kaj vam je še na voljo v sklopu pogodbe za izobraževalne ustanove?

  • Exchange online – elektronska pošta v oblaku. Brez lastnih strežnikov, brez vzdrževanja, brez dodatnih stroškov za licence.
  • OneDrive – spletna shramba (podobno kot Google Drive), ki poleg spletne hrambe dokumentov v povezavi z Office 365 omogoča hkratno delo na dokumentih v Wordu, Excelu itd.
  • Skype za podjetja – varno komunicirajte z vašimi sodelavci širom Slovenije in partnerji na mednarodnih projektih
  • Microsoft Teams, digitalno zvezdišče, ki združuje pogovore, vsebino in programe, ki jih šola potrebuje za boljše sodelovanje
  • OneNote – Zvezki za predavanja in izobraževalno osebje

Celoten seznam orodij in storitev, ki so vam na voljo najdete na tej povezavi.

PRIDOBITEV UPORABNIŠKEGA RAČUNA

Za prevzem brezplačne licence si je potrebno zagotoviti svoj uporabniški račun, katerega pridobite tako da starši/skrbniki pošljete zahtevo na e-poštni naslov simon.rus(afna)guest.arnes.si

Obvezni podatki, ki naj jih zahteva vključuje:

  • Ime in priimek učenca,
  • Razred

Na šoli ne nudimo podpore pri uporabi Office 365 in drugih storitev, do katerih lahko učenci dostopajo z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom.  Za podrobnejše informacije se uporabi vgrajeno pomoč ali pa informacije poiščite na spletu.

 

(Skupno 541 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost