Skoči na glavno vsebino

Obvestili

1.

V petek, 28. 08. 2020 smo v popoldanskih urah s strani pristojnega ministrstva prejeli obvestilo s katerim vas seznanjamo:

Zadeva: NUJNO – Pojasnilo in priporočilo NIJZ za uporabo mask z dne, 28. 8. 2020, za obdobje od 31. 8. 2020 do 6. 9. 2020

Spoštovane ravnateljice, spoštovani ravnatelji,

NIJZ je v petek, 28. 8. 2020, v popoldanskem času na svoji spletni strani objavil NOVA Priporočila za uporabo mask v času širjenja okužbe s SARS-CoV-2 in razloge za uvedbo dodatnih ukrepov. V današnje (sicer širše) priporočilo NIJZ je vključeno za nas pomembno priporočilo glede uporabe mask za učence v skupnih prostorih v šolah, k čemur nas zavezuje dokument Vzgoja in izobraževanje v Republiki Sloveniji v razmerah, povezanih s COVID-19. Priporočilo opredeljuje, da je za otroke od 6 leta starosti dalje v šolah priporočeno nošenje mask v prostorih izven učilnice. Napotujemo vas, da podrobnosti preberete na povezavi:

https://www.nijz.si/sl/priporocila-za-uporabo-mask-v-casu-sirjenja-okuzbe-s-sars-cov-2

2.

V septembru 2020 v  prostorih OŠ Stražišče Kranj s podružnicami ne bo možen najem prostorov za zunanje uporabnike oziroma najemnike.

Izvajali bomo samo interesne dejavnosti, ki jih obiskujejo naši učenci in jih vodijo v naši šoli zaposleni strokovni delavci.

Kranj, 28. 08. 2020                                                                                                           Pavel Srečnik, ravnatelj

(Skupno 541 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost