TEHNIŠKI DAN ZA UČENCE 9. RAZREDOV

petek, 15. november 2019

 

Tehniški dan se bo začel z TRADICIONALNIM SLOVENSKIM ZAJTRKOM prvo šolsko uro. Z vami bodo vaši razredniki (9. a razred v učilnici 012, 9. b razred v učilnici 106, 9. c razred v učilnici 202, 9. č razred v učilnici 021 in 9. d razred v učilnici 114).

 

Po zajtrku boste nadaljevali z OBDELAVO PODATKOV. Vsi razredi ostanete v istih razredih, v učilnico 109 se preseli le 9. a razred. Pri obdelavi podatkov bodo z vami učiteljice matematike:

  • v   9. a  razredu  –  učiteljica Urška Ambrož Stele
  • v   9. B razredu  –  učiteljica Katarina Šifrer
  • v   9. c razredu  –  učiteljica Maruša Vrhunc
  • v   9. č razredu  –  učiteljica Silva Majcen
  • v   9. d razredu  –  učiteljica Justina Repina

 

Za delo boste učenci potrebovali Samostojni delovni zvezek za matematiko 5. del, pisala in ravnilo.

 

Tretjo, četrto in peto uro pa bodo potekale predstavitve srednjih šol. Šole bodo predstavile programe, povedale, čemu dajejo največji poudarek in kaj je tisto, kar njihovo šolo dela posebno in drugačno od ostalih.

 

Za vsako šolsko uro boste imeli učenci štiri ali pet možnosti. Vsak učenec zase bo izbral šolo oz. program, ki se mu bo zdel najbolj zanimiv, in se te predstavitve tudi udeležil.

 

Dragi devetošolec, prepričani smo, da bo tudi ta dejavnost pripomogla k tvoji boljši odločitvi, zato jo izkoristi in vzemi zelo resno. Na predstavitvah pozorno poslušaj. Zanimive in pomembne informacije zapiši, zato ne pozabi na pisalo in beležko. Če te kaj še posebno zanima, pogumno vprašaj.                

 

Barbara  Perme, svetovalna delavka

(Skupno 188 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost